Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Εμανουέλ Μακρόν : Εμανουέλ Μακρόν: "Δεν ισχύουν εδώ τουρκικοί νόμοι" - Φρένο ... - Ο εμανουέλ μακρόν έδειξε να μην πτοείται και λίγα λεπτά αργότερα εμφανίσθηκε πάλι στο κοινό του και συνέχισε τους χαιρετισμούς.

Εμανουέλ Μακρόν : Εμανουέλ Μακρόν: "Δεν ισχύουν εδώ τουρκικοί νόμοι" - Φρένο ... - Ο εμανουέλ μακρόν έδειξε να μην πτοείται και λίγα λεπτά αργότερα εμφανίσθηκε πάλι στο κοινό του και συνέχισε τους χαιρετισμούς.. Μήνυμα πως δεν πρέπει να δίνουμε αξία στο επεισόδιο και το χαστούκι που δέχθηκε κατά την περιοδεία του στη νοτιοανατολική γαλλία, έστειλε ο εμανουέλ μακρόν. Μια δυσάρεστη έκπληξη έζησε την τρίτη ο γάλλος πρόεδρος εμανουέλ μακρόν, στη διάρκεια της περιοδείας που έχει ξεκινήσει σε περιφέρειες της γαλλίας ενόψει των προεδρικών εκλογών του 2022. Δύο άνθρωποι συνελήφθησαν μετά το περιστατικό, μετέδωσαν το τηλεοπτικό δίκτυο bfm tv και το ραδιοφωνικό δίκτυο rmc. Ο εμανουέλ μακρόν συνέχισε την επίσκεψή του, ανέφερε το ελιζέ. Ένας άνδρας χαστούκισε τον γάλλο πρόεδρο εμανουέλ μακρόν κατά τη διάρκεια περιοδείας του στη γαλλία.

Δύο άνθρωποι συνελήφθησαν μετά το περιστατικό, μετέδωσαν το τηλεοπτικό δίκτυο bfm tv και το ραδιοφωνικό δίκτυο rmc. Βέβαια, ο εμανουέλ μακρόν έδειξε να μην πτοείται και λίγα λεπτά αργότερα φαίνεται να συνεχίζει τους χαιρετισμούς. Ένας άνδρας χαστούκισε τον γάλλο πρόεδρο εμανουέλ μακρόν κατά τη διάρκεια περιοδείας του στη γαλλία. Ένας άνδρας χαστούκισε τον πρόεδρο της γαλλίας εμανουέλ μακρόν κατά τη διάρκεια μιας επίσκεψης στο τεν λ' ερμιτάζ σήμερα το μεσημέρι. Ενα χαστούκι διέκοψε τη χαρά του εμανουέλ μακρόν, κατά τη διάρκεια της περιοδείας του στο ντρομ.

Εμανουέλ Μακρόν: Δραματικό διάγγελμα για τη «μάχη» της ...
Εμανουέλ Μακρόν: Δραματικό διάγγελμα για τη «μάχη» της ... from www.iellada.gr
Βέβαια, ο εμανουέλ μακρόν έδειξε να μην πτοείται και λίγα λεπτά αργότερα φαίνεται να συνεχίζει τους χαιρετισμούς. Ο εμανουέλ μακρόν είναι γάλλος πολιτικός, πρόεδρος της γαλλίας από τις 14 μαΐου 2017, εκλεγμένος με το κίνημα en marche! Ταξιδεύοντας την τρίτη στο ντρομ της νοτιοανατολικής γαλλίας. Ο εμανουέλ μακρόν συνέχισε την επίσκεψή του, ανέφερε το ελιζέ. Ένας άνδρας χαστούκισε τον πρόεδρο της γαλλίας εμανουέλ μακρόν κατά τη διάρκεια μιας επίσκεψης στο τεν λ' ερμιτάζ σήμερα το μεσημέρι. Μια δυσάρεστη έκπληξη έζησε την τρίτη ο γάλλος πρόεδρος εμανουέλ μακρόν, στη διάρκεια της περιοδείας που έχει ξεκινήσει σε περιφέρειες της γαλλίας ενόψει των προεδρικών εκλογών του 2022. Δύο άνθρωποι συνελήφθησαν μετά το περιστατικό, μετέδωσαν το τηλεοπτικό δίκτυο bfm tv και το ραδιοφωνικό δίκτυο rmc. Δύο άνθρωποι συνελήφθησαν μετά το περιστατικό, μετέδωσαν το τηλεοπτικό δίκτυο bfm tv και το ραδιοφωνικό δίκτυο rmc.

Βέβαια, ο εμανουέλ μακρόν έδειξε να μην πτοείται και λίγα λεπτά αργότερα φαίνεται να συνεχίζει τους χαιρετισμούς.

Συγκεκριμένα, όπως φαίνεται και στο βίντεο. Καταδίκη της επίθεσης στον εμανουέλ μακρόν από τη γαλλική δεξιά. Ο πρόεδρος της γαλλίας εμανουέλ μακρόν δεν περίμενε την αντίδραση πολίτη που τον χαστούκισε όταν πήγε να τον χαιρετίσει. Ο εμανουέλ μακρόν συνέχισε την επίσκεψή του, ανέφερε το ελιζέ. Μια δυσάρεστη έκπληξη έζησε την τρίτη ο γάλλος πρόεδρος εμανουέλ μακρόν, στη διάρκεια της περιοδείας που έχει ξεκινήσει σε περιφέρειες της γαλλίας ενόψει των προεδρικών εκλογών του 2022. Ο εμανουέλ μακρόν έδειξε να μην πτοείται και λίγα λεπτά αργότερα εμφανίσθηκε πάλι στο κοινό του και συνέχισε τους χαιρετισμούς. Ταξιδεύοντας την τρίτη στο ντρομ της νοτιοανατολικής γαλλίας. Τον γύρο του κόσμου έκανε το βίντεο που δείχνει έναν νεαρό άνδρα να χαστουκίζει τον εμανουέλ μακρόν κατά της περιοδείας του σε περιοχή της νότιας γαλλίας. Άνδρας χαστουκίζει στο πρόσωπο τον εμανουέλ μακρόν @mediavenir/twitter. Πληροφορίες που δεν έχουν επιβεβαιωθεί ακόμη λένε ότι ο νεαρός. Ένας άνδρας χαστούκισε τον πρόεδρο της γαλλίας εμανουέλ μακρόν, κατά τη διάρκεια μιας επίσκεψης στη νότια γαλλία, όπως δείχνει το βίντεο που έχει κυκλοφορήσει στα μέσα κοινωνικής. Ενα χαστούκι διέκοψε τη χαρά του εμανουέλ μακρόν, κατά τη διάρκεια της περιοδείας του στο ντρομ. Ο εμανουέλ μακρόν συνέχισε την επίσκεψή του, ανέφερε το ελιζέ.

Μήνυμα πως δεν πρέπει να δίνουμε αξία στο επεισόδιο και το χαστούκι που δέχθηκε κατά την περιοδεία του στη νοτιοανατολική γαλλία, έστειλε ο εμανουέλ μακρόν. Ο εμανουέλ μακρόν συνέχισε την επίσκεψή του, ανέφερε το ελιζέ. Δύο άνθρωποι συνελήφθησαν μετά το περιστατικό, μετέδωσαν το τηλεοπτικό δίκτυο bfm tv και το ραδιοφωνικό δίκτυο rmc. Πάντως, ο εμανουέλ μακρόν έδειξε να μην πτοείται και διατήρησε τη χαλαρή διάθεσή του, καθώς λίγα λεπτά αργότερα επέστρεψε και συνέχισε να χαιρετά όσους είχαν σπεύσει να τον δουν. Πρώτο θέμα στη γαλλία παραμένει το χαστούκι που δέχθηκε ο πρόεδρος εμανουέλ μακρόν από έναν πολίτη κατά τη διάρκεια της επίσκεψης που πραγματοποίησε στο ντομ.

"Σύγκρουση" της Άγγελας Μέρκελ με τον Εμανουέλ Μακρόν
"Σύγκρουση" της Άγγελας Μέρκελ με τον Εμανουέλ Μακρόν from www.viadiplomacy.gr
Ένας άνδρας χαστούκισε τον πρόεδρο της γαλλίας εμανουέλ μακρόν, κατά τη διάρκεια μιας επίσκεψης στη νότια γαλλία, όπως δείχνει το βίντεο που έχει κυκλοφορήσει στα μέσα κοινωνικής. Συγκεκριμένα, όπως φαίνεται και στο βίντεο. Όπως ανέφερε στην εφημερίδα le dauphine libre, «δεν πρέπει να αφήσουμε τα πολύ βίαια άτομα να κυριαρχήσουν στη. Ο εμανουέλ μακρόν, που παραδέχθηκε την παρασκευή ότι ακολουθεί μια «χαλαρότερη» δραστηριότητα λόγω της ασθένειάς του, είχε χθες τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο της. Ο εμανουέλ μακρόν μίλησε, συγκεκριμένα, για ένα «μεμονωμένο γεγονός». Ο εμανουέλ μακρόν συνέχισε την επίσκεψή του, ανέφερε το ελιζέ. Στρατιωτικοί προειδοποιούν για τον κίνδυνο εμφυλίου με νέα ανοιχτή επιστολή. Ενα χαστούκι διέκοψε τη χαρά του εμανουέλ μακρόν, κατά τη διάρκεια της περιοδείας του στο ντρομ.

Πρώτο θέμα στη γαλλία παραμένει το χαστούκι που δέχθηκε ο πρόεδρος εμανουέλ μακρόν από έναν πολίτη κατά τη διάρκεια της επίσκεψης που πραγματοποίησε στο ντομ.

Όπως ανέφερε στην εφημερίδα le dauphine libre, «δεν πρέπει να αφήσουμε τα πολύ βίαια άτομα να κυριαρχήσουν στη. Μια δυσάρεστη έκπληξη έζησε την τρίτη ο γάλλος πρόεδρος εμανουέλ μακρόν, στη διάρκεια της περιοδείας που έχει ξεκινήσει σε περιφέρειες της γαλλίας ενόψει των προεδρικών εκλογών του 2022. Ο εμανουέλ μακρόν μίλησε, συγκεκριμένα, για ένα «μεμονωμένο γεγονός». Ταξιδεύοντας την τρίτη στο ντρομ της νοτιοανατολικής γαλλίας. «μεμονωμένο γεγονός» χαρακτήρισε ο γάλλος πρόεδρος, εμανουέλ μακρόν, το περιστατικό με το χαστούκι που δέχθηκε από πολίτη, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο ντομ. Συγκεκριμένα, όπως φαίνεται και στο βίντεο. Ένας άνδρας χαστούκισε τον πρόεδρο της γαλλίας εμανουέλ μακρόν, κατά τη διάρκεια μιας επίσκεψης στη νότια γαλλία, όπως δείχνει το βίντεο που έχει κυκλοφορήσει στα μέσα κοινωνικής. Ο εμανουέλ μακρόν συνέχισε την επίσκεψή του, ανέφερε το ελιζέ. Άνδρας χαστουκίζει στο πρόσωπο τον εμανουέλ μακρόν @mediavenir/twitter. Ο εμανουέλ μακρόν συνέχισε την επίσκεψή του, ανέφερε το ελιζέ. Δύο άνθρωποι συνελήφθησαν μετά το περιστατικό, μετέδωσαν το τηλεοπτικό δίκτυο bfm tv και το ραδιοφωνικό δίκτυο rmc. Ο πρόεδρος της γαλλίας εμανουέλ μακρόν δεν περίμενε την αντίδραση πολίτη που τον χαστούκισε όταν πήγε να τον χαιρετίσει. Ο εμανουέλ μακρόν συνέχισε την επίσκεψή του, ανέφερε το ελιζέ.

Δύο άνθρωποι συνελήφθησαν μετά το περιστατικό, μετέδωσαν το τηλεοπτικό δίκτυο bfm tv και το ραδιοφωνικό δίκτυο rmc. Ταξιδεύοντας την τρίτη στο ντρομ της νοτιοανατολικής γαλλίας. Ανδρας χαστούκισε τον πρόεδρο της γαλλίας εμανουέλ μακρόν κατά τη διάρκεια επίσκεψης του στο τεν λ' ερμιτάζ. Όπως ανέφερε στην εφημερίδα le dauphine libre, «δεν πρέπει να αφήσουμε τα πολύ βίαια άτομα να κυριαρχήσουν στη. Ο εμανουέλ μακρόν συνέχισε την επίσκεψή του, ανέφερε το ελιζέ.

Ο Εμανουέλ Μακρόν τα «χώνει» άγρια σε μαθητή - Newsbomb ...
Ο Εμανουέλ Μακρόν τα «χώνει» άγρια σε μαθητή - Newsbomb ... from nb.bbend.net
Ένας άνδρας χαστούκισε τον πρόεδρο της γαλλίας εμανουέλ μακρόν κατά τη διάρκεια μιας επίσκεψης στο τεν λ' ερμιτάζ σήμερα το μεσημέρι. Το βίντεο καταγράφθηκε και ανέβηκε στα social media, ενώ σύμφωνα με το bfmtv δύο. Η βαλερί πεκρές, μια από τις επικρατέστερες υποψηφιότητες για την προεδρική κούρσα με το κόμμα της γαλλικής δεξιάς και νυν. Ο εμανουέλ μακρόν είναι γάλλος πολιτικός, πρόεδρος της γαλλίας από τις 14 μαΐου 2017, εκλεγμένος με το κίνημα en marche! Άνδρας χαστουκίζει στο πρόσωπο τον εμανουέλ μακρόν @mediavenir/twitter. Ο εμανουέλ μακρόν έδειξε να μην πτοείται και λίγα λεπτά αργότερα εμφανίσθηκε πάλι στο κοινό του και συνέχισε τους χαιρετισμούς. Ενα χαστούκι διέκοψε τη χαρά του εμανουέλ μακρόν, κατά τη διάρκεια της περιοδείας του στο ντρομ. Δύο άνθρωποι συνελήφθησαν μετά το περιστατικό, μετέδωσαν το τηλεοπτικό δίκτυο bfm tv και το ραδιοφωνικό δίκτυο rmc.

Δύο άνθρωποι συνελήφθησαν μετά το περιστατικό, μετέδωσαν το τηλεοπτικό δίκτυο bfm tv και το ραδιοφωνικό δίκτυο rmc.

Πάντως, ο εμανουέλ μακρόν έδειξε να μην πτοείται και διατήρησε τη χαλαρή διάθεσή του, καθώς λίγα λεπτά αργότερα επέστρεψε και συνέχισε να χαιρετά όσους είχαν σπεύσει να τον δουν. Ένας άνδρας χαστούκισε τον γάλλο πρόεδρο εμανουέλ μακρόν κατά τη διάρκεια περιοδείας του στη γαλλία. Ο εμανουέλ μακρόν μίλησε, συγκεκριμένα, για ένα «μεμονωμένο γεγονός». Ο εμανουέλ μακρόν, που παραδέχθηκε την παρασκευή ότι ακολουθεί μια «χαλαρότερη» δραστηριότητα λόγω της ασθένειάς του, είχε χθες τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο της. Βέβαια, ο εμανουέλ μακρόν έδειξε να μην πτοείται και λίγα λεπτά αργότερα φαίνεται να συνεχίζει τους χαιρετισμούς. Καταδίκη της επίθεσης στον εμανουέλ μακρόν από τη γαλλική δεξιά. Δύο άνθρωποι συνελήφθησαν μετά το περιστατικό, μετέδωσαν το τηλεοπτικό δίκτυο bfm tv και το ραδιοφωνικό δίκτυο rmc. Δύο άνθρωποι συνελήφθησαν μετά το περιστατικό, μετέδωσαν το τηλεοπτικό δίκτυο bfm tv και το ραδιοφωνικό δίκτυο rmc. Ταξιδεύοντας την τρίτη στο ντρομ της νοτιοανατολικής γαλλίας. Τον γύρο του κόσμου έκανε το βίντεο που δείχνει έναν νεαρό άνδρα να χαστουκίζει τον εμανουέλ μακρόν κατά της περιοδείας του σε περιοχή της νότιας γαλλίας. Μήνυμα πως δεν πρέπει να δίνουμε αξία στο επεισόδιο και το χαστούκι που δέχθηκε κατά την περιοδεία του στη νοτιοανατολική γαλλία, έστειλε ο εμανουέλ μακρόν. «μεμονωμένο γεγονός» χαρακτήρισε ο γάλλος πρόεδρος, εμανουέλ μακρόν, το περιστατικό με το χαστούκι που δέχθηκε από πολίτη, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο ντομ. Ο εμανουέλ μακρόν συνέχισε την επίσκεψή του, ανέφερε το ελιζέ.